fredag den 13. november 2009

Ørkenes violin-dansere.

Fredag aften skulle ikke have været sådan her. Den skulle ikke have fundet sted på sofaen, badet i sved og snot. Planen havde været anderledes, men min krop havde åbenbart besluttet sig for at det da var idag, at en sød influenza skulle komme og sige hej.
Det resulterede i at de sidste 9 timer er gået uden appetit (dog falder is uden for, det kan indtages hvornår det skal være!), og med tv i kvalmede mængder. Dårlige amerikanske serier, nyhederne på tegnsprog, Lorry, Vild Med Dans og Det Nye Talkshow, for bare at nævne noget af det overvældende udbud der er på 4 danske kanaler. Jeg har set alt hvad der er værd at se - og alt hvad der ikke er værd at se!
Tv-højdepunktet var i følge min far et program på en svensk kulturkanal om violiner. Fredag aften, bedste sendetid, hvad skal vi vise? Jo da! Et hovedpine-fremmende program om violiner! Ikke at alternativerne var meget bedre: Ørkenssønner (som jeg på ingen måde ser det sjove i: gamle mænd med passion for at sige 'fisse' foran andre) og Vild med Dans.
- Men alligevel? Violiner?

Ingen kommentarer: